Country inn & suites by radisson bloomington at mall of america

Over Country Inn Hotel

Dit comfortabele hotel ligt in Kassandra - Kallithea. De accommodatie bevindt zich op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 200 meter van het hotel. In totaal staan er 18 eenheden ter beschikking van de gasten. Country Inn werd volledig heringericht in 2015. De reizigers kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie van dit etablissement wordt niet 24 uur per dag bemand. Country Inn stelt een speciaal ontworpen gezinskamer ter beschikking van gezinnen met kleine kinderen. Country Inn is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er is parkeerruimte in Country Inn. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Dankzij de aangeboden vrijetijdsopties in deze accommodatie, kunnen de bezoekers van een leuke ervaring genieten. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

Uw vakantie

Jouw vakantie wordt gecontroleerd

vertrekdinsdag 09 mei 2023terugkomstzaterdag 13 mei 2023 (5 dagen)luchthavenDüsseldorfverzorging Logies + ontbijt

Over deze accommodatie:

Algemeen

Country Inn Hotel bevindt zich op een van de ‘tenen’ van het Griekse schiereiland Chalkidiki. In het kleinschalige viersterren hotel kun je heerlijk ronddobberen in het zwembad, maar ook het strand is binnen handbereik. Geniet van het prachtige uitzicht op zee en trek eropuit om de omgeving te bekijken.

Ligging & omgeving

Op ca. 300 m van Country Inn Hotel ligt een zandstrand, waar je uren kunt luieren. Duikers kunnen hier ook hun hart ophalen; er zijn namelijk diverse duikscholen te vinden. Loop iets verder door en je komt bij het centrum van Kalithea. Bewonder hier verschillende archeologische opgravingen, eet een maaltijd in een van de vele restaurants of duik het bruisende nachtleven in!

Meer zien van Chalkidiki? Bezoek eens de leuke dorpjes in de omgeving van County Inn Hotel. Zo ligt Afytos op ca. 2 km en Kassandria op ca. 5 km. Dit laatste dorpje is omgeven door bos en de huizen met keramische dakpannen en de smalle steegjes maken het tot een plaatje. Vergeet ook niet een leuke boottrip te boeken om de prachtige kustlijn te bekijken.

Kamers

De ca. 20 kamers van Country Inn Hotel zijn verdeeld over een hoofd- en bijgebouw en standaard voorzien van o.a. een tv, airco, kluisje, gratis WiFi, balkon, minikoelkast en een badkamer met douche, toilet en föhn.

LET OP: babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar bij Country Inn Hotel. Geef jouw wens hiervoor tijdens of direct na boeking aan. De voordeelkamers (ook wel economy-kamers genoemd) kunnen qua ligging en faciliteiten afwijken van de standaardkamers. Zo beschikken deze o.a. over een terras i.p.v. een balkon.

Faciliteiten

Neem een verfrissende duik in het zwembad van Country Inn Hotel! Ga hierna lekker luieren op een van de ligbedden, naar wens onder de schaduw van een parasol. Ondertussen genieten van een drankje? Bestel deze dan aan de poolbar. Ook de allerkleinste vakantiegangers hoeven zich niet te vervelen, het hotel beschikt namelijk over een kinderbad. Hongerige maag? Bestel een hapje bij de snackbar van Country Inn Hotel.

Blijf gemakkelijk op de hoogte van het nieuws van het thuisfront; in het hele hotel kun je gratis gebruikmaken van WiFi. Overige faciliteiten van Country Inn Hotel zijn o.a. een receptie, parkeergelegenheid en tegen betaling een wasservice.

LET OP:
toeristenbelasting is niet bij de reissom van Country Inn Hotel inbegrepen en dient ter plaatse betaald te worden.

De informatie over deze reis kan afwijken per vertrekdatum. Exacte informatie over verzorging, kamers, transfers e.d. krijg je na het controleren van de door jou geselecteerde reis.

Faciliteiten

Algemeen

  • Airco
  • Bar
  • Zwembad buiten
  • Parkeerplaats
  • Restaurant
  • Roomservice
  • Kluisje
  • Wifi

Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Weer & klimaat

  • JAN

    13 max 4 uur

    10 dgn

    18

  • FEB

    13 max 5 uur

    10 dgn

    16

  • MRT

    16 max 6 uur

    8 dgn

    17

  • APR

    20 max 8 uur

    7 dgn

    18

  • MEI

    26 max 10 uur

    4 dgn

    19

  • JUN

    31 max 11 uur

    1 dgn

    22

  • JUL

    35 max 12 uur

    1 dgn

    25

  • AUG

    36 max 11 uur

    1 dgn

    26

  • SEP

    29 max 9 uur

    2 dgn

    27

  • OKT

    23 max 7 uur

    6 dgn

    22

  • NOV

    18 max 5 uur

    9 dgn

    21

  • DEC

    14 max 4 uur

    12 dgn

    18

Bron: KNMI Climate

Omgeving

What is a country inn?

country inn means premises in which temporary lodging or sleeping accommodation are provided to the public and may include accessory services such as a restaurant, meeting facilities, recreation facilities, banquet facilities and staff accommodations.

Who is the owner of Country Inn?

As of 2021, Radisson Hotel Group owns or operates nine hotel brands: Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson and prizeotel.

Is Country Inn and Suites a franchise?

Country Inns & Suites has a franchise fee of up to $50,000, with a total initial investment range of $6,624,620 to $7,853,840. The initial cost of a franchise includes several fees -- Unlock this franchise to better understand the costs such as training and territory fees.

Who bought Radisson Hotels?

Choice Hotels International, Inc. (NYSE: CHH) is one of the largest lodging franchisors in the world. On August 11, 2022, Choice acquired Radisson Hotels Americas, adding nine brands and approximately 67,000 rooms in the United States, Canada, Latin America and the Caribbean to its portfolio.

Toplist

Latest post

TAGs